fbpx

Reserveren

Heb je een vraag over jouw reservatie? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.
Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan even contact op met ons.

Veelgestelde vragen:


Hoe reserveer ik een wagen?

U kan een wagen reserveren via de website (bij voorkeur), per telefoon of in onze shop.

Indien u reserveert via de website: u kan een simulatie doen van de kostprijs bij de verschillende wagens, na het versturen van uw gegevens krijgt u een e-mail met een overzicht uw aanvraag.

Let op: uw aanvraag wordt eerst nog door ons nagekeken en daarop krijgt u binnen 24 uur een antwoord of we aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Dit antwoord kan ook via de telefoon gebeuren om sneller op de bal te spelen.

Terug naar vragen


Kan ik reserveren op zondag, feestdag of buiten de kantooruren?

Ja, dit is mogelijk, we verwachten toch enige flexibiliteit van beide kanten. Als u bijvoorbeeld vroeg (voor kantooruren) wil vertrekken met een minibus en deze wagen staat de dag ervoor al bij ons ingecheckt, dan gaan we voorstellen om de wagen de avond ervoor al op te halen.

Let op: dit is niet altijd mogelijk omdat we soms ook afhangen van de terugkomst van de huidige huurders.

Terug naar vragen


Heb ik altijd de wagen die ik wens?

Nee. We proberen met uw aanvraag zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw specifieke wensen. Soms is de voorraad echter uitgeput en stellen we een alternatief voor, dit kan soms tot 1 dag voor de ophaaldatum zijn (als uw gekozen wagen immobiel wordt binnengebracht bijvoorbeeld). We zoeken altijd samen naar een oplossing. Onze wagens zijn in categorieën ingedeeld, u krijgt steeds deze auto of iets vergelijkbaars:

 • Type A: 30 euro per dag (Nissan Micra)
 • Type A+: 32 euro per dag (Hyundai I10, Suzuki Swift)
 • Type B: 35 euro per dag (Nissan Micra new generation, Hyundai I20, Suzuki Baleno, Renault Clio)
 • Type C: 40 euro per dag (Renault Clio Grand Tour)
 • Type D: 45 euro per dag (Hyundai Kona, Suzuki Vitara)
 • Type MA: 95 euro per dag (Renault Trafic Minibus)
 • Type LVA: 40 euro per dag (Renault Kangoo)
 • Type LVB: 62 euro per dag (Renault Trafic lichte vracht)
 • Type LVC: 69 euro per dag (Renault Master)
 • Type LVD: 90 euro per dag (Renault Master cargo)
 • Type LVC: 105 euro per dag (Renault Master cargo met laadlift)

Terug naar vragen


Zijn er dingen die ik extra kan huren?

Ja, voor bijvoorbeeld onze minibus kan u een skibox of sneeuwkettingen huren. Neem hiervoor tijdig contact op ons.

U kan extra bestuurders toevoegen aan het contract. Per bestuurder betaalt u een éénmalige kost. Enkel deze bestuurders zijn verzekerd.

Terug naar vragen


Kan ik mijn huurperiode verlengen?

Ja. Als u bij ons huurt, hebt u altijd de mogelijkheid om te verlengen. We hebben veel klanten die op weekniveau huren. Wij houden hiermee rekening in onze planning dat u deze wagen kan blijven behouden.

Verlengen is makkelijk, u komt op de laatste dag van het huidige huurcontract naar de shop en betaalt voor het aantal dagen dat u wenst te verlengen. De wagen wordt opnieuw ingesteld, u krijgt een nieuw contract en u kan weer vertrekken.

Als u niets laat weten en wij moeten u contacteren, kunnen hier extra kosten uit voortvloeien. Let dus op de einddatum van uw huurcontract.


Kan ik mijn reservatie annuleren?

Ja. Uiteraard kan u uw reservatie annuleren. Tot 48 uur voor het vertrek is dit kosteloos. Gebeurt de annulering binnen de 48 uur voor het vertrek dan wordt er een annuleringskost aangerekend. Om te annuleren neemt u contact op met de shop.

Terug naar vragen


Hoe kan ik goedkoper huren?

Voor elke wagen hebben we dag-, week- en maandprijzen. Vanzelfsprekend is een weekprijs goedkoper per dag. Ook kan het zijn dat er acties lopen: hou zeker onze website en social media pagina’s zoals Facebook in de gaten.

Terug naar vragen


Wat is inbegrepen in de huurprijs en wat niet?

In de huurprijs is inbegrepen:

 • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA).
  Dit wil zeggen: “Loopt iemand anders schade op door jouw fout, onvoorzichtigheid of nalatigheid? Dan ben jij daar aansprakelijk voor. Dat betekent dat je verplicht bent om het slachtoffer schadeloos te stellen: je herstelt de schade of betaalt een schadevergoeding.”
  In het basis pakket is hier een vrijstelling van 600 euro van toepassing. U kan deze vrijstelling ook afkopen door het nemen van een extra verzekering bij ons.
 • Een vast aantal gratis kilometers krijgt u van ons. Dit is afhankelijk van type wagen en de huurperiode. Deze informatie vindt u bij de simulatie van de verschillende wagens.
 • Bij het nemen van verzekeringspakket mini of maxi hebt u recht op 24u op 24 en 7 dagen op 7 assistentie en, afhankelijk van de situatie, autopechverhelping binnen Europa. Deze gratis assistentie vervalt uiteraard wanneer de fout veroorzaakt is door de huurder en dan zal hiervoor een kost worden aangerekend. U komt best altijd met ons in contact vooraleer u met de assistentie gaat bellen. 

In de huurprijs zijn niet inbegrepen:

 • Waarborg: deze bedraagt 500 euro en wordt gezien los van de het contract. Het is de bedoeling dat u deze volledig terugkrijgt.
 • Brandstof: u vertrekt met een volle tank en bij het binnenbrengen tankt u deze ook weer tot het maximum. Als blijkt dat de wagen toch niet volgetankt is, dan komt er een extra service fee van 30 euro bovenop de brandstofprijs.
 • Buitenlandse assistentie: deze is verplicht voor minibussen en verhuiswagens die naar het buitenland gaan. Dit kost 6 euro per dag.
 • De aanvullende afkoop van de vrijstelling eigen risico. Het eigen risico kan u verlagen door het aanschaffen van verzekeringspakket mini of maxi.
 • Jonge bestuurder: als u tussen ouder bent dan 23 maar jonger bent dan 26 is er een extra risicokost voorzien. Deze bedraagt 5 euro per dag.
 • Extra bestuurder: per extra bestuurder is er een kost van 15.00 euro, als de bestuurders niet op het formulier staan zijn deze niet verzekerd om met de wagen te rijden.
 • Eventuele reinigingskosten: deze kost wordt enkel toegepast als het voertuig in slechte staat werd afgeleverd of als er gerookt werd in het voertuig. 
 • Administratieve kosten voor boetes: als we boetes binnenkrijgen, dan worden deze uiteraard betaald door de huurder. De boete wordt trouwens vermeerderd met een administratieve kost van 30 euro.

Terug naar vragen