fbpx

Lage emissiezones, milieustickers en banden

Heb je een vraag over jouw reservatie? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.
Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan even contact op met ons.

Veelgestelde vragen:


Lage emissiezones

Al onze wagens zijn toegelaten in alle lage emissiezones. We kiezen er bewust voor om u zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden van het rijden met onze wagens. We houden trachten ons wagenpark zo jong mogelijk te houden, zodat wij aan de strenge milieunormen blijven voldoen.

Terug naar vragen

Milieustickers

In bepaalde steden in Europa moet je een milieusticker hebben om de stad binnen te mogen. Onze wagens zijn niet voorzien van milieustickers. Deze dienen door de klant zelf te worden aangekocht.

Terug naar vragen

Banden

Bij ontvangst van de sleutels bij het begin van de huurovereenkomst controleert u best samen met de medewerker de auto. U bent verantwoordelijk voor het op pijl houden van de juiste bandendruk.

Als u problemen ondervindt, doordat er bijvoorbeeld de band steeds leeg gaat, kom dan zo snel mogelijk met ons in contact. Ga in geen geval verder rijden met een platte band.

Indien de maxi verzekering hebt genomen vervangen wij kosteloos een beschadigde band. Let op: een velg en het wielmechanisme is nooit verzekerd, enkel de band.

Terug naar vragen