fbpx

Brandstof, kilometers & buitenland

Heb je een vraag over jouw reservatie? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.
Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan even contact op met ons.

Veelgestelde vragen:


Hoeveel kilometers zijn er inbegrepen in de huurprijs?

Een aantal gratis kilometers zijn inbegrepen in de huurprijs. Het aantal is afhankelijk van de huurperiode en het type voertuig. De gratis kilometers kan je steeds raadplegen bij de wagen op de website of in onze shop. De extra kilometerkost bedraagt 0.18 euro per kilometer.

Terug naar vragen


Is de brandstof inbegrepen in de huurprijs?

De brandstof is niet inbegrepen in de huurprijs. Je vertrekt altijd met een volle brandstoftank en brengt het voertuig met een volle tank weer binnen. Lukt dat niet, dan tanken wij het voertuig voor jou vol aan onze pomp. Er komt dan wel een servicekost van 30 euro bovenop de kostprijs van de brandstof.

Terug naar vragen


Naar het buitenland met het gehuurde voertuig?

Begeef je zonder zorgen met de gehuurde auto in het Europese verkeer. Kijk alvorens je vertrekt de verkeersregels, milieuwetgeving en andere lokale verkeersinfo na. In andere landen gelden namelijk andere regels en zelfs in steden kunnen er milieustickers verplicht zijn. Let goed op om boetes en extra kosten te vermijden. Best sluit je ook een reisbijstandsverzekering af. We geven graag alle informatie in onze shop of per telefoon: 03 484 31 06.

Terug naar vragen


Zit er een tracking systeem in mijn voertuig?

Sommige wagens zijn uitgerust tracking systeem. U hiermee akkoord bij het accepteren van de algemene voorwaarden. Gaan wij als een gek alles controleren wat u doet? Nee absoluut niet. Wij hebben andere dingen te doen met onze tijd. Maar als er rare dingen zouden gebeuren met de wagen, dan komt dit natuurlijk wel van pas.

Terug naar vragen