fbpx

Betalen en waarborg

Heb je een vraag over jouw reservatie? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.
Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan even contact op met ons.

Veelgestelde vragen:


Hoe vraag ik een factuur aan?

Als u een factuur nodig hebt voor uw zaak, vermeldt dit dan bij het ophalen van de wagen wanneer we klantgegevens aan het invullen zijn. Er zal gevraagd worden naar een geldig BTW nummer. Zorg eventueel voor een visitekaartje zodat we geen onnodig tijd verliezen met het opzoeken van het BTW nummer.

U krijgt onmiddellijk na de betaling van de eerste huurperiode een factuur mee op papier. Indien gewenst kan dit ook per e-mail. Wanneer de wagen wordt binnengebracht en is nagekeken kan het zijn dat er een afrekeningsfactuur volgt. Deze wordt voldaan met de waarborg.

Terug naar vragen


Moet er een waarborg betaald worden?

Ja. Bij het huren van een wagen wordt standaard een waarborg betaald. Deze bedraagt 500 euro, ongeacht het voertuig, en kan voldaan worden met kredietkaart.

  • Kredietkaart (Visa of MasterCard, geen pre-paid): hier wordt een autorisatie op genomen, dit geld wordt enkel gereserveerd en gaat niet van de rekening en wordt na de huurperiode automatisch terug vrijgegeven.

De eigenaar van de kaart moet aanwezig zijn bij het huren van de wagen.

Er kan een uitzondering gemaakt worden waarbij geen waarborg betaald moet worden. Deze uitzonderlijke gevallen worden goedgekeurd door onze boekhoudkundige dienst en gelden vooral voor bedrijven.

Terug naar vragen


Hoe kan ik betalen?

Wij streven ernaar om cash-less firma te zijn. Daarom kiezen we voor de waarborg voor een autorisatie op de kredietkaart (Visa of MasterCard).

Onze voorkeur voor de factuur dat is de bankkaart, deze kan u niet betalen met kredietkaart. In uitzonderlijke gevallen kan u de factuur ook gepast met cash betalen, laat dit wel op voorhand weten.

Terug naar vragen