fbpx

Minibus huren

Of u nu een reisagentschap of een schoolvereniging bent in de regio Antwerpen, naar het buitenland reist of eenvoudig een pendeldienst verzekert, de Renault Minibus is een sterke, veilige en betrouwbare keuze. Terwijl uw passagiers van de reis genieten, zult u opgetogen zijn over de schitterende rijervaring in een minibus met het rijcomfort en het weggedrag van een personenauto.

DE ideale oplossing voor groepsvervoer. Een citytrip met vrienden, een uitstap in clubverband, met de ganse familie relax op skireis? Met onze minibussen rijdt u op eigen tempo en volgens uw eigen planning naar uw bestemming. De bussen zijn ruim, comfortabel en bieden extra ruimte voor bagage. Tijdens de winterperiode zijn onze bussen voorzien van winterbanden.

Op vraag en mits een klein supplement is een skibox te huren.

Op onze minibussen geldt een kilometerbeperking van 300 kilometers per dag. Elke extra kilometer wordt afgerekend aan 18 cent per kilometer.

Let op: deze lijst is een overzicht van alle wagens die we in ons gamma hebben, beschikbaarheid kan aangevraagd worden via het formulier.

Loading...
Car

Renault Trafic 8+1

diesel

5 deurs

manual

9 plaatsen

300 km gratis
Vanaf € 95 p.d.
btw inclusief